Open4Business Pécsett

2018. október 12.

Open4Business – nemzetközi találkozó Pécsett

 

Idén októberben immár harmadízben rendezte meg az Open4Business találkozót Pécsett az Enterprise Europe Network dél-dunántúli irodája a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamarával együttműködésben. Ez az esemény nem csak egy nemzetközi konferencia, hanem üzletember-találkozó is egyben, ahol számos kísérőprogramon vehettek részt az érdeklődők.

A több napos rendezvény fókuszában az IT-, gépipari szektorok álltak, de számos élelmiszeriparban érdekelt résztvevő is megjelent a találkozón. A rendezvényre mintegy 250-en regisztráltak, akik között hazai, illetve számos külföldi vállalkozás, szervezet is jelen volt.

A programok során plenáris ülésen, majd párhuzamos szekcióüléseken vehettek részt a cégek képviselői, amelyeken az Ipar 4.0-ról, klaszter megállapodásokról, holland-magyar üzleti lehetőségekről vagy kreatív iparági projekt együttműködésekről kaptak információkat.  

A nemzetközi kétoldalú üzletember-találkozókon Klaszterünket a DDRÉI Kft. ügyvezetője, illetve klaszterünk menedzsere képviselte.

 

2018. október 12.
A 2018. évi Kaposvári Állattenyésztési Napok nulladik napján tartották a Kaposvári Egyetemen az I. Nemzetközi Élelmiszer és Marketing konferenciát, amelynek szervezői a Kaposvári Egyetem és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara
2018. június 26.
  2018 januárjában klaszterünk elnyerte az „Akkreditált Klaszter” címet
2018. június 26.
Üzemlátogatás a FINO-FOOD
2017. május 22.
05. 05.   A gazdaságfejlesztés lehetőségeiről tanácskoztak Bőszénfán a helyi gazdasági élet
2017. május 22.
04. 25. A DDRÉI Klaszter tagjai április 24-én Debrecenbe utaztak, ahol a Pharmapolis Innovatív Élelmiszeripari Klaszter vezetőivel